I’m in trouble - 1200 kr

behandling4.jpg

Analys - behandling - strategi

Passar dig som har ett besvär som du haft under lång tid men inte kommit tillrätta med ännu. Vi går till botten med problemet genom att analysera dina förmågor och brister med flera olika metoder. Kanske behöver du screenas med filmanalys i någon “problemrörelse” eller kanske flera ortopediska tester kan öka kunskapen om varför du inte blivit bra trots tidigare försök. Naprapatbehandlingen består av en led och muskelundersökning, manipulationsbehandling och lämplig mjukdelsbehandling, exempelvis dry needling eller massage.

Vi sätter tillsammans upp en strategi hur du skall kunna öka din kapacitet successivt och vad du skall undvika för att slippa trilla tillbaks igen.

Med den här tjänsten så vill vi att du skall bli frisk på riktigt.

Det här ingår i I’m in trouble:

  • Anamnes

  • Undersökning

  • Screening

  • Filmning, naprapatbehandling

  • Rehabstrategi, instruktion av hemövningar.

90 minuter, 1200 SEK